Κατασκευή ιστοσελίδων ηλεκτρονικού καταστήματος δημιουργία ιστοσελίδας eshop Κερατσίνι

Η κατασκευή ιστοσελίδων και το Web design είναι η ειδικότητα μας.

Βρισκόμαστε στο χώρο του διαδικτύου πάρα πολλά χρόνια και ακολουθούμε τα τελευταία πρότυπα στον χώρο της ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Στο Κέντρο Διαφήμισης θα αποκτήσετε εμπειρία και αποτελέσματα πέρα από κάθε προσδοκία σας που θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Για εμάς η κατασκευή ιστοσελίδων είναι το κλειδί της επιτυχίας για την είσοδο στην κόσμο του Internet.

Σε μια εποχή που το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών ψάχνουν πληροφορίες στο Internet για προϊόντα, υπηρεσίες, ειδήσεις κ.α..

Σίγουρα κάποιος ανταγωνιστής σας θα έχει μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και θα εκμεταλλεύεται αυτές τις πληροφορίες, αυξάνοντας τις πωλήσεις του και το εταιρικό του πρεστίζ.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας σήμερα θεωρείτε πιο αναγκαία από ποτέ αφού είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει το προφίλ σας, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας, πέρα από την γεωγραφική θέση που εδρεύει η επιχείρηση σας.

Η μελέτη και η κατασκευή ιστοσελίδας από το Κέντρο Διαφήμισης με τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές γνώσεις που διαθέτει θα απογειώσει την κατάταξη της ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης.

Το Κέντρο Διαφήμισης θα αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια τι ζητάει ο χρήστης που έρθει στην ιστοσελίδα σας, θα βελτιστοποίηση το site σας για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO), θα χρησιμοποιήσει της τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά (keyword research), σωστή χρήση της τυπογραφίας όπως γραφικά, εικόνες, χρώματα, καλύτερο και αποτελεσματικό τρόπο πλοήγησης (user interface), θα εκμεταλλευτεί την αλληλεπίδραση με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτυώσεις (Social Media) μέχρι να φέρει το σωστό και επιθυμητό αποτέλεσμα για σας.

Το Κέντρο Διαφήμισης θα είναι μαζί σας και μετά το τέλος της ολοκλήρωσης της ιστοσελίδας με διαρκής υποστήριξη. Να σας βοηθήσει με την εμπειρία της τις συμβουλές τις μέχρι να αναπτύξετε γρηγορότερα την παρουσία σας στο Internet.

Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 479, Κερατσίνι
Τηλέφωνα: 211 013 57236975 753 2426955 214 412
Website: www.kentro-diafimisis.gr
Email: info@kentro-diafimisis.gr
Καθημερινά 9:00π.μ. – 9:00μ.μ.